Talentencentrum Breda maandag 3 april om 17.00 uur

Talentencentrum-2.png

Beste leden,

Op maandag 3 april zijn wij uitgenodigd door de Firma Van Wijnen op de bouwplaats van het Talentencentrum Breda, wat in opdracht van de Gemeente Breda wordt gebouwd.

Het Talentencentrum geeft een platform aan talentvolle sporters met of zonder beperking, om zich in hun eigen regio te ontwikkelen. Het Talentencentrum biedt ruimte aan regionale trainingscentra, individuele talenten, de sport opleidingen van Curio en andere (sport)organisaties. Het wordt een fysieke ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor sport amateurs en professionals. Ook Special Olympics zal gebruik gaan maken van dit prachtige centrum en zal deze avond vertegenwoordigd worden door Niels Cannegieter.

Onze gastheer is Danny Vermeer, adjunct-directeur van Van Wijnen, in samenwerking met Croon, Wolter & Dros. Namens de gemeente zal Bas van Rijsbergen een toelichting geven. Daarnaast zal Gianni Romme zijn visie geven op het belang van het Talentencentrum en sport voor onze maatschappij.

Wie, wat waar?

✔ Maandag 3 april

✔ Rondleidingen tussen 17.00 en 18.00 uur, start om 18:00

✔ Project Talentencentrum, Hamdijk Breda


Danny Vermeer, Bas van Rijsbergen, Gianni Romme, Niels Cannegieter en het Talentencentrum. De ingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst. Wij heten u dan ook van harte welkom op dit bijzondere project.


Graag tot ziens op 3 april!

Met vriendelijke groet,

A.C.J.M. (Ad) van der Heijden, voorzitter

03/04/2023

Hamdijk Breda, bouwplaats Van Wijnen

17:00