Op zoek naar het vastgoed talent 2023! Maandag 4 juli 2022.

Unknown.jpg

IMG-20220613-WA0002.jpg

pr_jort-kelder3.jpg

Komend najaar zal Via Latus een prijsvraag uitschrijven waarin het vastgoed talent van Breda en omgeving gezocht en gevonden gaat worden. In de bijeenkomst van 4 juli aanstaande zal Jort Kelder u meenemen in dit voor Breda nieuwe initiatief. We hebben winnaar Rene Maas (FGH Vastgoedprijs 2004) bereid gevonden plaats te nemen in de jury van deze prijsvraag. Ook zal namens de gemeente Breda de nieuwe wethouder Arjen van Drunen, die o.a. wonen in zijn portefeuille heeft, op 4 juli aanwezig zijn. Hij zal zijn rol in deze prijsvraag duiden met aansluitend een toelichting op het nieuwe coalitie akkoord.

Dit geheel zal plaatsvinden in Huize Raffy aan de Boschstraat 57 te Breda, alwaar HPO Vastgoed een spraakmakende ontwikkeling aan het Valkenberg Park gaat realiseren.

Jort Kelder, Rene Maas en Arjen van Drunen zullen een dialoog aangaan over deze prijsvraag en wat dit voor u als lid van Via Latus kan betekenen.

Omdat de zomer voor de deur staat willen wij de bijeenkomst culinair inhoud geven met een barbecue in de tuin van Huize Raffy. U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere bijeenkomst.

Wie, wat waar?

Maandag 4 juli

Inloop vanaf 17:00, start vanaf 18:00

Huize Raffy, Boschstraat 57 te Breda, parkeren Vlaszak of in de Boschstraat.

Vragen, ideeën of suggesties? Mail naar info@vialatus.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden. Aanmelden via de app Bundeling.

Graag tot ziens op 4 juli om 17.00 uur!

Namens de voorzitter Via Latus

A.C.J.M. (Ad) van der Heijden

04/07/2022

Huize Raffy, Boschstraat 57, Breda

17:00