Online bijeenkomst 14 februari 2022

1582715568378.jpeg

Beste leden,

U bent van harte uitgenodigd voor de eerste Via Latus-bijeenkomst van het nieuwe jaar. Deze bijeenkomst vindt online plaats op 14 februari van 16:00 tot 17:00 uur.

Nieuwe wethouder Tim van het Hof

De nieuwe wethouder Stedelijke Ontwikkeling, Vastgoed, Klimaat en Regionale Samenwerking, Tim van het Hof, heeft 14 februari tijd vrijgemaakt voor Via Latus. In deze online bijeenkomst stelt hij zich voor en introduceert hij de Omgevingsvisie 2040, waar we in maart verder met elkaar over zullen praten. Hij luistert graag naar de ideeën en input van u, als Via Latus lid. Er is uiteraard genoeg ruimte om vragen te stellen en om dingen op de agenda te zetten.

De Via Latus-app

Achter de schermen zijn we al even bezig met de ontwikkeling van een Via Latus app. Een app waardoor onze leden makkelijk met elkaar kunnen communiceren en op de hoogte zijn van de data van komende bijeenkomsten. Waarmee we samen het maximale uit ons Via Latus-netwerk kunnen halen.

Pim Balkestein van Bundeling, de developer van de Via Latus-app, introduceert de nieuwe app tijdens de bijeenkomst en legt u alles uit over de mogelijkheden. Uiteraard is ook hierbij voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Wie, wat en waar?

  • Let op: de bijeenkomst vindt online plaats. De bijbehorende link volgt.
  • 14 februari van 16:00 tot 17:00 uur
  • Aanmelden via www.vialatus.nl

Heeft u nog vragen, ideeën of suggesties? Reageer dan op deze mail of neem contact op met één van onze bestuursleden.

Graag zien wij u virtueel op 14 februari!


Namens het bestuur,

A.C.J.M. (Ad) van der Heijden, voorzitter

14/02/2022

16:00