Bijeenkomst 20 juni Vastgoeddebat

vend.jpg

WERK AAN DE WINKEL!

Rationeel, conventioneel of origineel ingrijpen. Wat moet er gebeuren om leegstaand commercieel vastgoed opnieuw te vermarkten? Ook onze stad is in het hart en de periferie geraakt en voelt de pijn. Wie neemt het initiatief en pakt dóór?

Aan de zijlijn schreeuwt het publiek om lagere huren en goed-koper parkeren. ‘Reagerende’ burgers menen dat de gemeente verantwoordelijk is voor de revival van ontredderde winkelcentra en -straten. Winkeliers zelf hebben geen idee.

Werk aan de winkel! Daarom vakbroeders, ik vraag het u! Wie draagt de oplossing aan om onze lijdende positie in de markt om te buigen in een leidende? Wat gaan we ondernemen om de toekomst van de retail in onze stad weer vlot te trekken?

Op maandag 20 juni krijgt u de kans om hardop mee te denken.

Panelleider is Yves de Boer (waarnemend burgemeester Werkendam en voorzitter Jaar van de Ruimte 2015). Aan tafel zitten Alfred Arbouw (wethouder stedelijke ontwikkeling Breda), Marcel Willemsen (wethouder stedelijke ontwikkeling Oosterhout), Cees-Jan Pen (lector vastgoed Fontys Hogescholen) en Guido Kuijer (Kadaster).

Noteert u alvast in de agenda: maandag 20 juni, 17.00 uur, Huize Joosen aan de Baronielaan in Breda.

20/06/2016

Huize Joosen Merula, Baronielaan 102 Breda

17:00