Bezoek Fa. Van den Noort, 16 mei 2022

Foto_bijeenkomst_VD_Noort.jpg

“AFVAL VOOR VERNIEUWING, EEN DUURZAAM BUSINESS MODEL”.

Via Latus staat voor verbinding met onze leden. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we een bezoek mogen brengen Fa. Van den Noort waar ruimte en tijd is voor ontmoeting en reflectie.

“Afval voor vernieuwing” is de lijfspreuk van onze host op maandag 16 mei. De naam is Van den Noort B.V. met als gastheer Cees van den Noort. Sinds jaar en dag lid van Via Latus en samen met zijn nichten Joyce en Babs van den Noort directeur van de even indrukwekkende als innovatieve afvalspecialist uit Dongen. Cees neemt ons mee op sleeptouw in de circulaire economie: van droom naar realiteit!

Wat zijn hierbij de drijfveren van onze leden en in hoeverre is er al aandacht voor circulair bouwen.

Van den Noort slaagt er als geen ander in de opzet om grote hoeveelheden en diverse afvalstromen te verwerken tot nieuwe grondstoffen. Door te streven naar een duurzaam afvalbeheer, meer te scheiden aan de bron en meer te recyclen waar mogelijk, krijgt afval een tweede leven. Afval voor vernieuwing als succesvol businessmodel! Waar deze onderneming toe in staat is, tart elk voorstellingsvermogen. Hoogste tijd om dit van dichtbij te zien en te ervaren.

Op het menu van de bijeenkomst onder leiding van Jeroen Baardemans staat vernieuwing, verduurzaming en recycling centraal. Bovenal is er tijd om elkaar weer te zien en te spreken. Wij verheugen ons dan ook op uw komst.

Anders dan u gewend bent, beginnen we deze bijeenkomst met de rondleiding. Er zijn 3 starttijden; nl. Om 17.15 uur, 17.30 uur en 17.45 uur. Zorg ervoor dat u op tijd bent!


Datum: Maandag 16 mei

Locatie: Fa. Van den Noort, De Slof 36 Dongen

Ontvangst: 17.00 uur


Tussen de bedrijven door zal voor de inwendige mens gezorgd worden. Wij verwachten dan ook dat als u zich aanmeldt, u ook aanwezig bent.


Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

A.C.J.M. (Ad) van der Heijden, voorzitter

16/05/2022

De Slof 36, Dongen

17:00