NETWERKEN EN DINEREN BIJ INGENHOUSZ

afbeelding_1.jpg

Beste leden,

De zomervakantie loopt (helaas) ten einde. Wij hopen dat u een mooie vakantie hebt gehad met uw familie en andere dierbaren. Maar langzaam aan gaan we weer ‘back to business’ en wordt het ook weer hoog tijd voor een nieuwe bijeenkomst van Via Latus. Daar nodigen we u graag van harte voor uit.

In de agenda: 20 september, Ingenhousz Breda

Het evenement vindt plaats bij Ingenhousz in Breda. Een prachtige locatie: een honderd jaar oud gebouw, voorheen een school, nu omgetoverd tot restaurant, hotel, vergader- en evenementenlocatie. Aanmelden is zo gebeurd via onze website.

Het bijzondere verhaal van Ingenhousz, bijpraten en netwerken

Tijdens het evenement vertelt directeur van Ingenhousz, Roland Munsters, over de rijke historie en prachtige architectuur van Ingenhousz. Ook neemt hij ons mee in het uitdagende afgelopen anderhalf corona-jaar. En natuurlijk is er meer dan voldoende tijd om weer uitgebreid met elkaar bij te praten. Dat doen we onder het genot van een drankje en een walking dinner.

Wat betekent Via Latus voor u en hoe kunnen we nog meer van waarde zijn voor elkaar?

De avond wordt begeleid door Jeroen Baardemans. U kent hem wellicht nog van eerdere bijeenkomsten. Onder leiding van Jeroen zullen we ook met elkaar het gesprek aangaan over de waarde van Via Latus voor u. We zijn als bestuur zeer benieuwd naar uw mening en gedachten.

Wie, wat, waar?

- Maandag 20 september

- Inloop vanaf 17:00, start vanaf 18:00

- Ingenhousz Breda: Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH Breda

En, mocht u dat nog niet zijn, wordt ook even lid van onze LinkedIn-groep ‘Via Latus (Netwerkorganisatie)’. Zo blijft u op de hoogte van de laatste updates en kunt u ook virtueel blijven netwerken.

Vragen, ideeën of suggesties? Mail naar info@vialatus.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden. Aanmelden via www.vialatus.nl.

Graag tot ziens op 20 september!

Namens het bestuur,

A.C.J.M. (Ad) van der Heijden, voorzitter

20/09/2021

Dr. Jan Ingenhouszplein 42, Breda

17:00