Via Latus verbindingsstraat

Foto_bijeenkomst_VD_Noort.jpg


Door de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus zien wij ons genoodzaakt de bijeenkomst van 7 september helaas te annuleren. Het bezoek brengt te veel risico’s voor ons allen met zich mee. Maar, we hebben iets anders voor u op het programma.

VIA LATUS VERBINDINGS STRAAT

Zelfde datum, andere locatie - DHL Rithmeesterpark 13, nieuwbouw Koffie Max.

De Via Latus verbindingsstraat ligt op u te wachten in de nieuwbouw van Koffie Max. U rijdt naar binnen in uw eigen auto en komt deze niet uit. Veiliger gaat het niet worden.

In een surrealistische setting hebben wij op ludieke wijze de kernwaarden van Via Latus verbeeld, u kijkt uw ogen uit en wordt virtueel al meegenomen in onze verbindingsreis naar Lille. Er ligt een verrassing van culinaire aard voor u klaar. Met lokale ingrediënten, om in uw eigen omgeving een gerecht samen te stellen waar de waarden van Via Latus in verankerd liggen. Komt u het a.u.b. zelf halen, het is de moeite waard!

VIA LATUS VERBINDINGSTRAAT NIEUWBOUW KOFFIE MAX.

Het bestuur van Via Latus nodigt u daarom van harte uit om uw culinaire geschenk te komen ophalen. Het kost u slechts enige minuten van uw kostbare tijd.

Maandag 7 september 2020

Nieuwbouw Koffie Max, Rithmeesterpark 13 te Breda

Drive Through: 17.00 – 19.00 uur


07/09/2020

Nieuwbouwpand Koffiemax, Rithmeesterpark 13, Breda

17:00