Jubileumreis Lille 16 tem 18 april 2020

Foto_lustrumreis.jpg


VERBINDEN, VERBINDEN, VERBINDEN.

De locatie is Lille. Via Latus wil verbinden, onderling tussen onze leden, met de overheid, met het onderwijs. Vanuit de gedachte; op deze wijze kunnen we het verschil maken.

Deze verbinding bereiken we door onze leden actief te betrekken bij bijeenkomsten, door het organiseren van pitches rondom actuele thema’s. Het succes ervan wordt bepaald door ons allemaal. Alleen door samen de verbinding aan te gaan ontstaat er een overstijgende kwaliteit. De kwaliteit waar Via Latus voor staat.

De jubileumreis naar Lille past in het thema van verbinden. De afgelopen bijeenkomsten is er over gesproken. Investeer 2 dagen kostbare tijd in een duurzaam thema; verbinden.

Het levert je kennis op van je collega’s binnen Via Latus. Meer dan alleen van; hoe gaat het en wat doe je. Persoonlijke verhalen en kennis van de context waarbinnen we ons bewegen.

Klik hier voor het programma van de trip naar Lille, waarbij ‘past, present and future’ bijeenkomen. Verbinding tussen de oude en nieuwe stad. We vertrekken vanuit Breda met de HSL die ons verbindt met het mooie station van Lille. Kortom een must voor u als Via Latus lid om hierbij aanwezig te zijn!

Aanmelden of afmelden van de reis kan via de website of een reply op deze mail.16/04/2020

Lille

13:06