Bijeenkomst 15 mei - Gemeente wil doorpakken!

ikgaviabreda.jpg

‘SAMENWERKING IN DIENST VAN HET RESULTAAT’


Soms is het zoeken naar een geschikte spreker, soms dient een kandidaat zich spontaan aan. Dat laatste is nu het geval. Niet de minste bovendien: Alfred Arbouw in hoogsteigen persoon.

De wethouder is vastbesloten om de samenwerking tussen de gemeente en ons netwerk een extra verdiepingsslag te geven en geeft de dialoog een nieuwe impuls. Het credo: samenwerking in dienst van het resultaat.

Een handreiking van deze soort klinkt als muziek in de oren. Vooral omdat als eerste onderwerpen de Omgevingswet en de herijking van de lokale structuurvisie vanuit de gemeente aan bod gaan komen. De leden van Via Latus zullen worden uitgedaagd om de komende maanden hun kennis in te brengen in deze onderwerpen

Met een plenaire bijeenkomst op maandag 15 mei in Huize Joosen, krijgt de betrokkenheid tussen ambtenaren, bestuurders én vastgoedprofessionals een nieuwe dimensie. Daar bestaat geen twijfel over.

Daarom, dames en heren Via Latus leden: een sterk netwerk is een groot netwerk. Ik verwelkom u graag in groten getale op maandag 15 mei, vanaf 17.00 uur.

Huize Joosen, Baronielaan Breda.

15/05/2017

Huize Joosen Merula, Baronielaan 102 te Breda.

17:00