Bijeenkomst Van den Noort 7 september 2020

Foto_bijeenkomst_VD_Noort.jpg

Via Latus staat voor verbinding met onze leden. Een verbinding die de afgelopen maanden zwaar onder druk heeft gestaan door de Corona pandemie. Juist nu is er zijn voor elkaar van groot belang. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we de draad weer mogen oppakken met onze programmering. Er is tijd en ruimte voor ontmoeting en reflectie in deze bijzondere tijd, in een aangepaste setting.

‘Afval voor vernieuwing’ is de lijfspreuk van de gastheer van ons genootschap op maandag 7 september. De naam is Cees van den Noort. Sinds jaar en dag lid van Via Latus en samen met zijn nichten Joyce en Babs van den Noort directeur van de even reusachtige als innovatieve afvalspecialist uit Dongen. Cees neemt ons mee op sleeptouw in de circulaire economie: van droom naar realiteit!

Van den Noort slaagt als geen ander in de opzet om giga-afvalstromen te verwerken tot nieuwe grondstoffen. Door te streven naar een duurzaam afvalbeheer, meer te scheiden aan de bron en meer te recyclen waar mogelijk, krijgt afval een tweede leven. Afval voor vernieuwing als succesvol businessmodel! Waar deze onderneming toe in staat is, tart elk voorstellingsvermogen. Hoogste tijd om dit van dichtbij te zien en te ervaren.

Op het menu van de bijeenkomst onder leiding van Jeroen Baardemans staan vernieuwing, verduurzaming en recycling centraal. Bovenal is er tijd om elkaar weer te zien en te spreken. Wij verheugen ons dan ook op uw komst.

Maandag 7 september 2020

Van den Noort, De Slof 36 Dongen

Ontvangst: 17.00 tot 18.00 uur

Rondleiding, debat en walking diner: 18.00 tot 20.00 uur

07/09/2020

De Slof 36, Dongen

17:00

Meld je hier aan